maanantai 11. kesäkuuta 2012

Postcrossing

Innostuneena ystäväni Marikan omasta blogipostauksesta, ajattelin matkia hieman ja tehdä samanlaisen päivityksen. Minä tutustuin Postcrossingin ihmeelliseen maailmaan juuri Marikan kautta ja nyt olen postcrossanut jo vuoden päivät. Kortteja on tullut lähetettyä 159kpl ja omasta postiluukusta on tipahtanut 152 korttia :)

Minun ehdottomia suosikkejani ovat pupu, mustavalko ja junakortit! Tarkoitus olisi tehdä niistä kustakin oma seinäkollaasi. Pupukortit piti tulla vanhan kämpän kanilan seinään, mutta katsotaan miten onnistuisin ne nyt partsille saamaan.

Tässä suosikki kanikorttini!

Suosittelen lämpimästi harrastamaan postcrossingia! Linkki. 

Postcrossaajien foorumin kautta olen löytänyt ihania kirjeenvaihtoystäviä ympäri maailmaa; Saksasta, Alankomaista, USAsta, Kiinasta ja Australiasta :) Läheiseksi on muodostunut kaksi kirjeenvaihtoystävää :) Toinen asuu Alankomaissa ja toinen USAssa.

Kirjeenvaihdon kautta pääsee syvemmin tutustumaan erilaisiin kulttuureihin ja sitä huomaa miten samanlaista heidänkin elämä on :) Useimmiten ajatukseni elämästä ja maailmasta pyörivät oman napani ympärillä. Sitä ei osaa hahmottaa, että toisella puolellakin maapalloa on kanikasvatusta.
Ja mikä tärkeintä kielitaito (englanti) karttuu, etenkin kun huomaa kirjettä lukiessa toisen virheet ;)

Ajatelkaa ja harkitkaa.
Postcrossing on rikkaus tässä nettikulttuuriin sidonnaisessa maailmassa.

 ~ Katja ~
Ei kommentteja: