perjantai 19. lokakuuta 2012

Kanimarkkinoilla hiljaista??

Kauankohan edellisestä blogipäivityksestä on?? En tullut vilkaisseeksi, mutta kauan kumminkin. Seuraakohan tätä blogia edes kukaan enää?? No itsellenihän tämä pääasiassa on :)
Olen pitänyt facebook lakkoa jo toista kuukautta. Ensimmäiset viikot olivat tuskaa, mutta nyt sitä ei edes kaipaa. Ja mikä parasta nyt mulla on elämä ;) Valitettavasti joudun rikkomaan lakkoni, koska kotiin meinaa jäädä kaksi luppapoikaa ja kohta ikää on jo niin paljon, että poikia ei voi enää pitää yhdessä. En ole löytänyt heille kotia :( Ja kuten tiedätte nykyiset tilani ovat rajalliset. Joten täytyy laittaa pojat facen kanipalstoille kotia etsimään. Olisi sääli lopettaa heidät. Edes eläinkaupat eivät ota, kun "häkit" täynnä.

Nyt olisi sitten talveksi haussa lämmittimet häkkeihin. Ideoita?? Mietin että voiko infrapunalämmittimen kiinnittää vesivanerikattoon ilman tulipalon vaaraa?? Sitten pitäisi asentaa "verhot" parvekkeelle ettei lumi valtaa "kanilan" puolta. Toisin sanoen töitä riittää. Tiedän, että monet sanovat ettei lämmittimiä tarvita välttämättä mikäli kani ollut keväästä asti ulkona. Jotenkin liittyy turkin kasvuun tms. Jokaisella on kyllä todella muhkea ja tiivis karva. Hyvä kun sormet menee karvojen väleistä :D 
Mutta täällä riehuu sellainen valvontaell kaksikko, että oksat pois. Toinen kyllä siirtyi Turun löytöeläintaloon töihin... en nyt tarkkaan muista paikan nimeä. Jokatapauksessa todennäköisin syy miksi lähti, liittyi jotenkin Tampereen sorsapuiston lintuihin... tai ainakin jos osaa laskea 1+1 niin tietää mikä on 2. Kaksikko ei kuitenkaan ole oman asuinpaikkani alueen valvontaell, mutta eipä se Treen puolen nuorikkoa estänyt liittymästä Ylöjärven nuorikon seuraan. Juttuun liittyy niin paljon hämärää, epäjohdonmukaisuutta, valheellisia ja vääristeltyjä raportteja, laittomia kotietsintöjä jne, äkillisiä tuomarimuutoksia, oikeudenkäynnin siirtoa jne... Jopa haastemiehen ja ulosottomiehen mielestä koko juttu on naurettava ja ovat toivoneet, että pelleily loppuisi pian. Mutta mitä yksi ihminen viranomaisia vastaan voi, kun jopa syyttäjä hylkää kanteen viranomaisia vastaan, samoin oikeuskansleri... nyt odotellaan mitä valtakunnan syyttäjä sanoo... mutta eikös se aina ole niin ollut, että viranomaiset pitävät yhtä. Mitä väliä kansalaisella. Ihmisellä.
Juups, taisi olla hieman epäselvästi kerrottu juttu, mutta liittyy oikeammin kanoihin eikä kaneihin ;) Mutta samainen kaksikko hyökkäsi 2011 alkuvuonna erästä kanikasvattajaa vastaan. Hänenkin tapauksessa naikkoset puhuivat toista ja kirjoittivat raportit vääristellysti. Onneksi oikeus näki kaksikon läpi ja kanikasvattaja voitti jutun!! Harmi että nyt kävi ystävälleni toisin ja se suututtaa minua, koska tiedän miten paljon eläimet hänelle merkitsevät ja miten paljon aikaa hän niiden kanssa viettää! Tästä syystä haluan että omat "tilani" ovat moitteettomat. En halua heitä tänne tekemään tikusta asiaa.

Parhautta on kuitenkin se, että nyt voin hakea kasvattajanimeä!!! KKry:lle iso kiitos <3 

Eihän se kasvattajanimi mitenkään kanejani paranna, mutta on sillä iso merkitys itselleni. Tunnen olevani jotakin enemmän ;) Ja ehkä se paskanlapiointikin sujuu jouheammin kun voi pröystäillä olevansa virallinen kasvattaja :D No vitsit vitsinä. 

Lähiaikoina palautuu yksi kasvattikin kotiin. Mielenkiinnolla odotan millaiseksi tyttö on kehittynyt :) Hänellekin tarvitsee alkaa miettiä uutta kotia... Halukkaita? :D

Tässä muutama kuva kotia etsivistä pojista :)
~ Katja ~Ei kommentteja: