sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Vuoden 2013 eka poikue syntynyt!!!

Voi tätä riemun määrää, mikä ilo pursuaa sydämestä ja mikä tuska pitää itsensä aisoissa ettei mene lääppimään pesälle vielä!! Sinikellon Maahinen tutummin Matta-neiti, nykyään vissiin sitten rouva :D on pyöräyttänyt kanilamme ekan poikueen tälle vuodelle!! Nyt vain kaikki peukut ja potut pystyyn, että ensikertalainen mamma hoitaa vekarat :) Tässä poikueessa voi hyvällä säkällä olla ruskea otter penska :3

Tämän vuoden pääsiäinen tuntui ihan ontolta ilman kanivauvoja. Meillä on viime vuosina aina ollut pääsiäisen tienoolla pupuvauvoja ja nyt ei ollut.

Tosiaan isänä on poikueessa Empty Desert, tutummin Emppu. Emppu ei ole oma kasvattini vaikka omien kasvattieni jälkeläinen onkin. Mutta kaikesta huolimatta rakas pikkuinen mies <3

Myös Sinikellon Pirkko Porsas eli Possu-neiti väkertää pesää, jopa karvoja oli nypitty! Saas nährä onko tänään kaksi poikuetta Sinikellon kasvattajanimen alla :) Ja Empusta tulisi kaksinkertainen isukki!

Saksan poika on astunut vasta hiljattain onnistuneesti Chelonen eli tutummin Shellin. Aikaisintaan Vappuna saamme odotella sitä poikuetta :) Saksan poika eli Von Willie lyhyemmin Pili tai Vili on kyllä asustanut maaliskuussa ExRosaris Quutarin eli Pullan kanssa, mutta yhtään onnistunutta astumista en nähnyt. Pulla on kyllä aika pulla, että ehkä sitä uskaltaisi hänenkin masuun toivoa vauvoja!

Ruutanan kanilan kasvattaja uhosi lainaavansa Piliä - saas nähdä matkaako poika Korpilahdelle vieraisiin naisiin tässä kevään aikana :)

Sitten hieman kuvasaastetta!

Aurinkoista kevättä kaikille ja lähetetään takatalvi hiiteen :)


1 kommentti:

Iitan pesue kirjoitti...

Eksyin katsomaan blogiasi, kun meille itsellekin syntyi kaks viikkoa sitten poikaset. Kiva blogi ja olis kiva nähdä kuvia poikasista :) PS. Miten ihmeessä sait ton hakukenttä-gadgetin toimimaan!?